woensdag 1 januari 2014

Pagina en weblog bijgewerkt

De tijd tussen kerst en het nieuwe jaar heb ik niet alleen gebruikt om mijn blauwe pers af te krijgen.

Ik ben ook druk bezig geweest met het (hopelijk) verbeteren van mijn website, waar onder het nalopen van de links op de beide linke pagina's. En toen ik toch bezig was, heb ik ook al mijn berichten op mijn weblog gecontroleerd op ontbrekende foto's met bijbehorende linken.

Het houdt ergens op en dus heb ik alleen gecontroleerd of mijn website een beetje goed in beeld komt bij Chrome en Internet Explorer. En om heel eerlijk te zijn is Chrome wat dat betreft een stuk gemakkelijker en slimmer. Internet Explorer heeft (wat mijn computer betreft) zijn beste tijd wel gehad.

Ik heb gelijk hier op mijn weblog aan de rechterkant het menu voor kleinspul.nu aan te passen.

Wil je niets missen wat er aan nieuws op mijn website komt (het staat niet op volgorde van datum ofzo) dan kan je je overigens abonneren op mijn feed. Da's gratis. Maar die berichten komen ook (aan de rechterkant) van mijn weblog te staan en als ik het niet vergeet ook bij mijn posts op Google+.

En ik zal hier af en toe een teaser posten (een foto zonder tekst waar een linkje aan vastzit), zoals laatst. :D

Maar goed, mocht je een foutje vinden of iets werkt niet op jouw computer ... laat het me weten. Aan de linkerkant van mijn website staat een knop om mijn te mailen. (Omdat ik anti-spam codes op mijn website heb staan, plaats ik mijn e-mailadres niet hier.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten