Nog even en het is Kerst (mocht je het vergeten zijn).
En dus .... STRESSS!!
Morgen de laatste boodschappen en dan maar hopen dat er niets vergeten wordt.
Maar de Kersttulband is klaar ... en om heel eerlijk te zijn ook al weer bijna op.
De rozijnen hebben even in de bruine rum gepoedeld (= wellen) en de sukade is vervangen door bigarreaux (geconfijte kersen), maar het idee om ze eerst door bakmeel te halen (zie recept) is een heel goed idee.
En omdat ik cake heel lekker vind en het zonde vind om daar nog meer suiker of glazuur over te doen, doe ik dat dus niet.
Het recept (zonder de aanpassingen) kan je bij Allerhande vinden.
Bron: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R369596/kersttulband
Labels
3d
Adres
Agenda
Appliceren
bakken
bandweven
beren
Beton
bloemenpers
boekbinden
Borduren
breien
breimachine
Brooddeeg
cement
eten
excel
Glas
groene_vingers
guimpe
haken
hoorspelen
hout
houtdraaien
kaarden
kammen
Kerst
keuken
klei
Koud porselein
kralen
lactosevrij
Materiaal
miniatuur
Naaien
origami
papier
papier-maché
poppen
punchen
punniken
quilten
Ravelry
recepten
Recyclen
sieraad
Smokwerk
solderen
speelgoed
spinnen
stempelen
Tekenen
tips
tuin
verven
vilten
vlechten
weven
winter
wol
Wolwinkels
zeefdrukken
zentangle

lekker !!! hele fijn en gezegende dagen gewenst.
BeantwoordenVerwijderenLieve groet Albèrtje