dinsdag 23 december 2014

Kersttulband

Nog even en het is Kerst (mocht je het vergeten zijn).
En dus .... STRESSS!!

Morgen de laatste boodschappen en dan maar hopen dat er niets vergeten wordt.

Maar de Kersttulband is klaar ... en om heel eerlijk te zijn ook al weer bijna op.

feestbulband

De rozijnen hebben even in de bruine rum gepoedeld (= wellen) en de sukade is vervangen door bigarreaux (geconfijte kersen), maar het idee om ze eerst door bakmeel te halen (zie recept) is een heel goed idee.

En omdat ik cake heel lekker vind en het zonde vind om daar nog meer suiker of glazuur over te doen, doe ik dat dus niet.

Het recept (zonder de aanpassingen) kan je bij Allerhande vinden.


Bron: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R369596/kersttulband

1 opmerking:

  1. lekker !!! hele fijn en gezegende dagen gewenst.
    Lieve groet Albèrtje

    BeantwoordenVerwijderen